Menu

Profiel van Gert van Stokkum Afbouw & Renovatie

Even voorstellen...

Mijn naam is Gert van Stokkum. Al jaren ben ik met mijn klusbedrijf beschikbaar voor particulieren en bedrijven in het hele land.

Een paar van mijn specialiteiten zijn installatiewerk en timmerwerk. Voor de installatie van badkamers en keukens bent u bij mij aan het juiste adres. Ook al uw klussen op het gebied van schilderwerk, metselwerk, onderhoud en renovatie kunt u bij mij indienen. Kortom, voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis!

slaapkamer

Ik geef vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en geef 12 maanden garantie op geleverd werk.

Voor grote klussen kom ik altijd gratis en vrijblijvend de wensen en omstandigheden inventariseren. Daarna kan de klant kiezen voor een vaste prijs, een begroting of op urenbasis. Zodoende komt de klant nooit voor verrassingen te staan.

Voor heel veel (kleinere) klussen heb ik vastgestelde prijzen, zodat de klant eenvoudig zelf de prijs kan uitrekenen.

Door mijn werkervaring kan ik iedere verbouwing vanaf de aanvraag tot en met de oplevering verzorgen, inclusief het inkopen van het materiaal. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt. Heeft u een verbouwing of wat dan ook gepland staan? Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie.mobiel  0653355255

 

 

(©)Copyright 2014-2019 by Gert van Stokkum Afbouw & Renovatie | Site designed by LeRu |Disclaimer | Privacy Policy Naar boven